Haasteena tällä viikolla värilastu. Valmista kortin kuvaa katsottuani piti käydä vielä vilkaisemassa korttia, että mitä värejä olen siihen oikein valinnut, sillä värilastussa ei ollut keltaista. Värisävy vastaa kuitenkin luonnossa enemmän värilastun sävyä, vaikka ei sitä kyllä kuvasta uskoisi :)

Tämän viikon haasteena oli luonnos. Kortissa on käytetty mm.

  • taustapaperina ihan lehdestä otettua keväistä kuvaa.
  • heti käyttöön päässyttä pyöreää leimasinta, joita on pakkauksessa kuusi erilaista (Wild Rose Studio).
  • erilaisia stansseja: memo writing paper (Joy crafts), sydän (Sizzix) sekä frame w/ornate edges (Sizzix).
  • kohokuviointitaskua (Sizzix).

Haasteena tällä viikolla resepti: eläin, nappeja ja raitaa. Tehdyn kirppislöydön seurauksena oli hieman miettimistä, minkä eläimen valitsisi :) Nyt mentiin reseptin lisäksi SaiPa-tunnelmissa värien puolesta. Taustaa ja siipiä varten kaivoin esiin pitkästä aikaa vesivärit, joita sainkin etsiä pidemmän aikaa ennen toteutusvaiheeseen pääsemistä.

Tein aikamoisen kirppislöydön! Havaitsin kirppiksellä laatikon, joka oli oikein hyvin muovitettu. Lapussa luki, että leimasimia, joten kiinnostus heräsi. Yllätys oli aikamoinen, kun kotona purin muovit pois ja katsoin sisältöä, jonka arvo oli 1,50 € :)

Blogikuvaus

Haasteisiin osallistumista, korttiaskartelua, tuunailua, kukkasia ja ehkä jopa hieman käsitöitä eli sitä, mihin vapaa-aikaa tulee käytettyä.
Sisällön tarjoaa Blogger.